Call us

+373 6905 2772

+373 22 933 969

+373 22 933 769

+373 22 228 952

info@tirofol.com

Apr 16 2018

Expedierea încărcăturii reprezintă un set de servicii de însoţire a încărcăturii de la o destinatie la alta. La încheierea contractului de prestare a serviciilor de expediere, clientul de fapt transmite complet expeditorului toate obligaţiile de organizare şi desfăşurare a transportării încărcăturii. Transportările auto pentru care se încheie contractul de expediere se referă deseori la obiecte de preţ, valori culturale, încărcături periculoase sau încărcături agabaritice şi perfectarea documentelor în astfel de cazuri solicită forme şi înţelegeri speciale. Cunoscând caracteristicile tehnice ale încărcăturii şi particularitățile sale, expeditorul alege cel mai convenabil mijloc de transport. De asemenea, responsabilităţile expeditorului cuprind pregătirea tuturor documentelor de însoţire, permiselor de tranzit, asigurari şi a altor acte necesare. Ţinând cont de termenii de livrare fixaţi de clienţi şi de toate aspectele de încărcare şi descărcare, acesta planifică itinerarul care va fi urmat. În cazul necesităţii de traversare a frontierei, acesta se va ocupa de formalităţile vamale, devamare. Cu alte cuvinte, expeditorul preia obligaţiile proprietarului încărcăturii, dar cu diferenţa că, dispunând de cunoştinţele necesare a bazelor logisticii şi transportării auto, acesta ajută la optimizarea procesului de transport în întregime.

Expedierea profesională a încărcăturii ajută la organizarea transportării oricăror încărcături în termeni optim restrânşi, deoarece expedierea încărcăturii este o parte a logisticii de transport. Anume serviciile de expediere a încărcăturii îl ajută pe client să perceapă în practică expresia „timpul înseamnă bani”. Organizarea livrării încărcăturii rapid şi ieftin este moto-ul expeditorilor companiei noastre de transport Tirofol SRL.

În cazul transportărilor de import şi export ale încărcăturii apare întrebarea formalităţilor vamale, şi acest fapt este deseori o problemă. Compania de expediţie şi transport Tirofol SRL va desfăşura în locul Dvs. procesul de vamuire si devamare în termenii cei mai restrânşi, deoarece compania noastră are o experienţă bogată în domeniul operaţiunilor de traversare a frontierei. De asemenea, Dvs. puteţi primi consultaţii competente în legătură cu întrebările de devamare de la specialiştii noştri.